14 Ağustos 2021 Cumartesi

Rize Valisi’nin 3.7 milyonluk arabası tepki çekti: Vali Audi A8’e bindiği sürece IBAN’a para yok

Vali ve belediye başkanları lüks makam arabalarına binerken, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yangın ve sel felaketiyle ilgili yardım kampanyası başlatması tepki topladı. Gazeteci Cüneyt Özdemir “Bir kamu görevlisi Audi A8’e bindiği sürece ben IBAN’a hiçbir yardımda bulunmayacağım” dedi.

BOLD –Her felaketten sonra vatandaşa IBAN numarası veren AKP hükumetine tepkiler artıyor.

Antalya ve Marmaris’teki yangınlar sırasında söndürme uçağı yokken AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 13 uçak ve 3 helikopterden oluşan hava filosu vatandaşın tepkisini çekmişti.

AKP’nin milletten para toplama alışkanlığı lüks araçlara ve birden çok maaşa takıldı. Birden çok maaş alan AKP’li eski bakan, milletvekili ve bürokrat sayısı her geçen gün artarken vatandaştan para istenmesi tepki çekiyor. Son olarak gazeteci Cüneyt Özdemir de, Rize Valisinin 3,7 milyon liralık Audi A8’e binmesine karşı vatandaşa IBAN verilmesine tepki gösterdi.

Cüneyt Özdemir “Bir kamu görevlisi Audi A8’e bindiği sürece ben IBAN’a hiçbir yardımda bulunmayacağım.” açıklaması yaptı.

Erdoğan Kastamonu’da Soylu’yu yanında görünce aniden yüzünü çevirdi

Rize Valisi’nin 3.7 milyonluk arabası tepki çekti: Vali Audi A8’e bindiği sürece IBAN’a para yok yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder