13 Ağustos 2021 Cuma

Aniden gelen sele böyle kapıldı

Kastamonu’daki sel felaketinin boyutları her geçen gün büyüyor. Sel anında çekilen görüntüler de felaketin boyutunu ortaya koyuyor. Sel anında evinin bahçesinde aracına binmeye çalışan bir kişiyi aniden gelen selin götürmesi sosyal medyada en çok izlenen videolardan biri oldu.

BOLD – Kastamonu’da 25 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde sel suları bütün binaların etrafını sararken, bir kişinin de sulara kapılarak gözden kaybolduğu görülüyor.

SELE KAPILAN KİŞİ DAHA SONRA KURTARILDI

Sümeyra Ergin Felek’in “Evimden olacaklardan habersiz kayıt alırken” notuyla paylaştığı görüntülerde sel sularının Bozkurt ilçesine geldiği ilk anlar yer alıyor. Yavaş yavaş ana caddeden ara sokakları kaplayan, sel sularına arabasında yakalanan bir kişinin arabasını terk ederek kaçmaya çalıştığı ve sel sularına kapıldığı anlar da görüntülerde yer aldı. O anların görüntüsünü evinden çeken Sümeyra Ergin Felek’in “Ağabey kaç, bırak arabayı kaç” diyerek kişiye seslendiği duyuluyor. Sele kapılan kişinin daha sonra kurtarıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Suriyeliler üzerinden kaos planı

Aniden gelen sele böyle kapıldı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder