10 Ağustos 2021 Salı

Ece Üner ile ‘acı istismarı’ Kanal D’de başladı!

Yeni bir programa başlayan Ece Üner’in öldürülen Emine Bulut’un kızının sesini fon olarak kullanması büyük tepki topladı. Kızın feryadını reklam olarak kullanan Üner’in gözyaşı dökmeye çalışması da yapmacık bulundu.

BOLD – Kanal D’de “Ece Üner ile Susma” adlı programın başına geçen sunucunun tanıtım filmi infiale sebep oldu. Yayınlanan fragmanlarda Fedai Varan tarafından 2019 yılında öldürülen Emine Bulut’un kızının sesinin fon olarak kullanılması sosyal medyada tepki çekti.

ZEKİ GÜVEN’E İFTİRA ATTIĞI HABER AKILLARA GELDİ

Ece Üner’in tepki toplayan fragmanı Bold’un ‘Yeni Türkiye’nin gazetecileri‘ başlığıyla gündeme getirdiği haberi akıllara getirdi. Show ana haber sunucusu Ece Üner’in vicdanlı yorumları kamuoyunda taktir topladı. Daha önce Habertürk TV’de yaptığı yayınlar da ilgiyle izlenen Üner’in Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven hakkındaki haberinin gerçek olmadığı ortaya çıktı. Sedat Peker’in Korkmaz Karaca’nın Baykal’a kadın ve kız ayarladığını açıklaması üzerine Ece Üner’e o haberi hatırlatıldı. “Baykal’a kaset komplosu kuran Fetöcü” başlığıyla sunduğu haber için özür dilemesi istendi. İftiralara maruz kalan Güven, Sincan cezaevindeki hücrede hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Ece Üner’e tepkilerden bazıları şunlar:

 

Ece Üner ile ‘acı istismarı’ Kanal D’de başladı! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder