10 Ağustos 2021 Salı

TRT’yi paylaşamadılar

NTV’de uzun süreden beri yaptığı spor programını sonlandıran Rıdvan Dilmen yeni sezonda TRT ekranlarında olacak. Dilmen’in bu sezon için 1 milyon dolar maaş alacağı iddia ediliyor. Rıdvan Dilmen’in gelişinin ardından TRT’de sürpriz de bir ayrılık yaşandı. Aldığı ücret sık sık tartışmalara neden olan Ersin Düzen kanaldan kendi isteğiyle ayrıldı.

BOLD – TRT’den aldığı teklifi kabul eden Dilmen, NTV’de olduğu gibi yine maç sonlarında Süper Lig’i yorumlayacak. Dilmen’in kazancıyla ilgili de gündemi sallayacak bir iddia ortaya atıldı.

1 MİLYON DOLAR İDDİASI

Yeniçağ, TRT ekranlarında yorumculuğa dönen Rıdvan Dilmen’in 1 milyon dolar alacağını iddia etti. Rıdvan Dilmen’in yorum yapacağı programda moderatör Erbatur Ergenekon olacak.

Rıdvan Dilmen’in TRT’de futbol programı yapacağının açıklanmasının ardından, haftada 4 gün program yapan Ersin Düzen TRT’den ayrıldığını açıkladı.

Ersin Düzen’in yaptığı açıklamada, “11 yıl görev yaptığım STADYUM ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

DÜZEN’İN DÜZENİ Mİ BOZULDU?

TRT ekranlarında yıllardır stadyum programını yapan Ers Yapım’ın sahibi Ersin Düzen, TRT stüdyoları, kamera ve teknik ekibini kullanmasına rağmen program başına aldığı astronomik ücret yüzünden eleştiriliyordu. Rıdvan Dilmen’in gelişiyle Ersin Düzen’in düzeninin bozulduğu yorumları yapıldı.

Erdoğan canlarını zor kurtardıklarını söylemişti: Afganlar İstanbul’da Taliban bayrağı altında toplandı

TRT’yi paylaşamadılar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder