13 Ağustos 2021 Cuma

Erdoğan’dan beklenmeyen hareketler: Şimdi de çay fırlatmadı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın toplumdan tepki çeken hareketlerini artık yapmamaya başlaması dikkat çekti. Erdoğan iki gün önce çıktığı tv programında ekonomiden bahsetmeyerek doların rekor kırmasının önüne geçerken, bugün de afetzedelere çay fırlatmadı.

BOLD – Çıktığı tv programlarında ekonomi ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrası dolara rekor kırdıran AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan iki gün önce çıktığı canlı yayında ekonomiden bahsetmedi. Afet bölgelerinde mağdur halka 200 gramlık paketlerde çay fırlatan Erdoğan, bu adetini Kastamonu’da tekrarlamadı.

AFETZEDELERE ÇAY FIRLATMADI

Rize’de selden etkilenen halka çay fırlatan, sonrasında Marmaris’te yangın bölgesine gidip halka otobüsten çay atan Erdoğan’ın, selin vurduğu Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde çay fırlatıp fırlatmayacağı merak konusu oldu. Erdoğan’ın, Marmaris’teki çay atma olayı sonrası gelen tepkilerin ardından Kastamonu’da çay fırlatmaması dikkatlerden kaçmadı.

EKONOMİ KONUŞMADI, DOLAR YÜKSELMEDİ

Çıktığı canlı yayınlarda ekonomi üzerine yaptığı açıklamalar nedeniyle döviz kurlarının yükselmesine neden olan AKP’li Cumhurbaşkanı iki gün önce çıktığı Kanal D ve CNN TÜRK ortak yayınında daha önce yaptığı gibi ekonomiden bahsetmedi. Erdoğan’ın açıklama yapmaması sonrası dolar kurunda yükselme yaşanmadı. Erdoğan geçen haftaki canlı yayında yaptığı açıklamalarla doları 30 kuruş yükseltirken, 2 Haziran’da yaptığı açıklama ile de doların 8.81 ile tüm zamanların rekorunu kırmasına yol açmıştı.

 

CHP ve Saadet’e göre Bozkurt’ta durum vahim: Sayı 300’ü geçiyor

Erdoğan’dan beklenmeyen hareketler: Şimdi de çay fırlatmadı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder