13 Ağustos 2021 Cuma

Erdoğan çay dağıtmak için selin vurduğu Bozkurt’a gidiyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan selin vurduğu Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gidiyor. Daha önce Doğu Karadeniz’deki sel felaketi ile Antalya ve Muğla’daki yangın felaketlerini de yerinde inceleyen ve mağdur halka 200 gramlık paketlerde çay fırlatan Erdoğan’ın Bozkurt’da da halka çay atması bekleniyor. 

BOLD ANALİZ – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gidecek. Erdoğan’ın burada halka çay dağıtması bekleniyor.

BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ankara’dan İstanbul’a geldi. Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde etkili olan sel binaları yıktı, iş yerlerini su bastı, araçlar suya kapıldı. Erdoğan’ın bugün öğle saatlerinde sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gideceği öğrenildi. Burada incelemelerde bulunacak olan Erdoğan’ın, AFAD Koordinasyon toplantısına da katılması bekleniyor. Artvin ve Rize’deki sel felaketi ile Antalya ve Muğla’daki yangın felaketlerinde halka çay dağıtan Erdoğan’ın Kastamonu ziyaretinde de mağdur halka çay dağıtması bekleniyor.

FINANCIAL TIMES: DALGA GEÇİLİYOR

Erdoğan’ın mağdur halka çay fırlatması dış basında da yer aldı. İngiltere merkezli Financial Times gazetesi, Türkiye’deki orman yangınlarının olduğu bölgeye ziyaret yapan Erdoğan’ın vatandaşlara çay dağıtmasını haberleştirdi. Financial Times’taki haberde “Erdoğan, Türkiye’nin orman yangınlarına müdahale şekli nedeniyle baskı altında” başlıklı haberinde, “Ülkenin iklim felaketlerine karşı hazırlıksız olmasının eleştirildiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın felaket kurbanlarına çay dağıtılmasıyla dalga geçildi” ifadelerine yer verildi.

Saray yine halka el açtı

Erdoğan çay dağıtmak için selin vurduğu Bozkurt’a gidiyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder