11 Ağustos 2021 Çarşamba

Burhan Kuzu Mevlana gibi adamdı

Ölümünün ardından yeniden gündeme gelen Burhan Kuzu ile uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti’yi tanıştıran Aliye Uzun yayınladığı video ile ”Burhan Hoca Mevlana gibi adamdı mezarda bile rahat bırakmıyorlar” dedi. Uzun, şu an yapılmak istenen şeyin AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirilmek istendiğini öne sürdü.

BOLD – Vefatından sonra yeniden gündeme gelen Burhan Kuzu ile Zindaşti’yi tanıştıran Aliye Uzun yayınladığı video ile açıklamalarda bulundu. Burhan Kuzu hakkında “Mevlana gibi adamdı” diyen Uzun, “Şu an yapmak istedikleri Cumhurbaşkanımızı, ‘Reis’imizi indirmek. Başka hiçbir amaçları yok” dedi.

ZİNDAŞTİ İLE KUZU’YU BEN TANIŞTIRDIM

Sedat Peker’in açıklamalarıyla adı gündeme gelen Aliye Uzun uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti ve Burhan Kuzu’yu tanıştırdığını fakat o dönemde Zindaşti’nin yaşa dışı işlerini bilmediğini öne sürdü. Uzun, “Bu şahsın ülkemize yatırım yapacağını düşündüğüm için Burhan hoca ile tanıştırdım. Daha sonra bu adamın yasa dışı işlerinin olduğunu öğrendikten sonra görüşmeyi kestim” diye konuştu. Zindaşti’den kendisini tehdit ettiği için şikayetçi olduğunu söyleyen Uzun, “Zindaşti’yi ilk deşifre eden kişi benim” ifadelerini kullandı.

BURHAN HOCA, MEVLANA GİBİ BİR İNSAN

Burhan Kuzu’nun Mevlana gibi birisi olduğunu iddia eden Uzun, “Burhan Kuzu hoca kadar insancıl, herkesin başını okşayan üniversite kendisine yumurta atan çocukları bile espriyle karşılayan bir adamdı. Burhan hocam herkesi sevgiyle kucaklayan, biri bir iş için telefon açtığında bu adam aranıyor mudur, yasa dışı bir şeyi var mıdır diye, hiç bunlar şey yapmayan, Mevlana gibi “Ne olursan ol gel” diyen, herkese kucak açan bir insandı” dedi.

AMAÇ REİSİMİZİ İNDİRMEK

Kendisi üzerinden AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a operasyon yapılmak istendiğini öne süren Uzun, “Gençleri gerçekten zehirliyorlar. Yalan bataklığa çekiyorlar gençleri. Gençlere neden girişimci olmaktan bahsetmiyorlar. Sevgili gençler, ben reis sevdalısı bir insanım. Yıllarca da AK Parti teşkilatında çalışmış bir insanım. Bundan da gurur duyuyorum. Şu an yapmak istedikleri Cumhurbaşkanımızı, ‘Reis’imizi indirmek. Başka hiçbir amaçları yok” dedi.

Türkiye’de ‘darbe’ tamtamları çalıyor: Abdulkadir Selvi de kervana katıldı

Burhan Kuzu Mevlana gibi adamdı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder